Poděkování

Adele je hvězda!

Za váš první komentář vám moc děkuji!
Vaše

5 komentář

  1. Adélu jsem neznala, nemám doma televizi. Je príma.
    Recepty bez cukru by mohly lidem udělat radost. Sama vařím jen nerada, vždycky mi vyjde guláš. Ale někdy zkusím salát z bílé ředkve. Mám ji raději, než červenou.
    Moc zdravím. Pavla Hobstová

  2. Poděkování za komentář – v českém prostředí nezvyklý prvek 🙂

    1. Nikdo by nevěřil, jakou mi každý komentář udělá radost. Když se dozvím, že mě někdo čte nebo navíc zkusí múj recepis, tak za to přece musím poděkovat!! Adéla

  3. beny říká:

    Dneska jsem si poprvé koupil březový cukr v lékárně ho museli objednat skoro nikdo ho nekupuje,tak ho ani nemají skladem. Jsem diabetik,tak bych ho chtěl vyzkoušet na pečení nějakých dobrot.
    Tak děkuji za Váš příspěvek u nás je tohle sladidlo velmi málo rozšířené,tak sháním informace kde se dá.

    1. Díky za komentář. Považuji březový cukr za nejlepší sladidlo. Málokdo o něm ví a patří mezi kvalitní, ale i dražší přírodní sladidla. Adéla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »